Sicilianska oliver
Stor/liten planka med charkuteri, ostar och klassiska italienska tillbehör.
Rostat bröd med pistagepesto,
burrata och San Daniele-skinka.
Grillad bläckfisk med saffranspotatis och parmesanmousse.
Tunt skivad rå svärdfisk med apelsin, grönsallad, hallonvinegrette och rosépeppar.
Krämig caprino-getost med söta päron och karamelliserade fikon. Toppad med knapriga rostade valnötter och ringlad honung.
Krämig risotto med frikadellikräm, salsiccia från Bra (nötkött), burrata och ugnsbakade tomater.
Gröna gnocchi med kål och spenat, mild
gorgonzolasås, friterad salvia och rostade valnötter.
Klassiker från Rom med guanciale, pecorino-ost och ägg.
Modern variation av klassisk pasta. Tortelli med subtil ton av kakao, fyllda med krämig ricotta och pecorino, honung med citron- och apelsinskal, smör, färsk mynta och rostade hasselnötter.
Paccheripasta med pistagepesto, vongole, röda
körsbärstomater och skaldjursbisque.
Linguine serverad med saftiga räkor, krämig
burrata och toppad med färskt citronskal.
Mört ankbröst, serveras med borettane-lök inlagda i balsamvinäger, rotsellerimos, en fyllig apelsinsås och färsk radicchio.
Grillad oxfilé med en krämig grönpepparsås och grillade grönsaker.
Friterad torsk med örter, serveras med bondbönekräm och fräst rödkål
Långkokt kalvlägg med aromatisk sky och klassisk gremolata. Serveras med saffransrisotto.
Rostad potatis med vitlök och rosmarin.
Grönsallad med tomater, rödlök, färska örter och dressing.
Grillade grönsaker.
Italiensk klassiker – sammetslen mascarpone, espresso och kakao.
Chokladfondant med vaniljglass och hasselnötscrumble.
Frisk, handgjord sorbet av solmogna citroner – serveras i citronskal.
Hemmagjord halvfryst pistagekräm på rostade pistagenötter.
Krispigt, gyllene rör fyllt med len ricottakräm, smaksatt med vanilj och florsocker – en siciliansk delikatess.
Allergier? Fråga oss!
Måndag - Torsdag kl. 11:30 - 22:00
Fredag - Lördag kl. 11:30 - 24:00